Услови коришћења и политика приватности корисника веб-портала

На овом веб-порталу врши се пријава послодаваца, оглашавање позиција за оспособљавање младих за самосталан рад и пријавa незапослених лица за учешће у Програму подстицања запошљавања младих „Моја прва платаˮ (у даљем тексту: Програм). На овом веб-порталу Национална служба за запошљавање објављује и јавни позив у којем ближе одређује услове и критеријуме за укључивање незапослених лица и послодаваца у Програм (у даљем тексту: Јавни позив).

Веб-портал је успостављен уз подршку Канцеларије за информационе технологије и електронску управу у примени информационо-комуникационих технологија.

Корисници веб-портала

Портал могу користити регистровани корисници Портала еУправа. Услови коришћења услуга електронске управе и политика приватности корисника услуге на Порталу еУправа налазе се на вези: https://euprava.gov.rs/uslovi_koriscenja.

Коришћење веб-портала

На овом веб-порталу обрађују се подаци у складу са Јавним позивом.

Забрањено је заобилазити мере заштите информационе безбедности, као што су ометање комуникације, неовлашћено мењање садржаја, као и лажно представљање.

Садржај овог веб-портала може се прегледати, копирати или одштампати у складу са прописима, односно наменом објављивања. Дозвољено је на другим веб-презентацијама поставити везу (линк, банер, лого) ка овом веб-порталу.

Верзија Услова коришћења и политике приватности корисника веб-портала

Ова верзија Услова коришћења и политика приватности корисника веб-портала верзија 1.0 објављена је 16. августа 2020. године.

Врх стране